PLAVANJE
PLAVANJE

PLAVANJE

AKTUALNI DATUMI:

KOPALIŠČE KOLEZIJA:

13., 14., 15. junij – 3 dnevni uvod v sezono

19. – 23. junij – 5 dnevni program

Dobimo se ob 9h in zaključimo 14:30.

KOPALIŠČE KODELJEVO – 5 dnevni programi:

26. – 30. junij

3. – 7. julij

10. – 14. julij

Dobimo se ob 9h in zaključimo ob 15h.

CENIK:

Posamezni obisk je 40 eur dnevno, vstopnina na bazen je vključena.

Cena za 5-dnevni program je 150 eur, vstopnina na bazen je vključena.

Cena za 3 dnevni junijski program na Koleziji je 95 eur, vstopnina je vključena.

Drugi otrok ima 20% popusta. Za otroke, ki bodo z nami več kot pet dni, se prav tako dogovorimo za popust glede na število želenih obiskov.

PRIJAVE ZBIRAMO PREKO SPODNJEGA OBRAZCA, za več info pa nam lahko pišete na naravenotrok@gmail.com

Cilj naših petih srečanj oz. petdnevnega programa je otroke skozi igro naučiti osnovno plavalno tehniko in jim s tem omogočiti plavalno samostojnost. Na vsakem srečanju bomo imeli dovolj časa za igro, za vaje, za utrjevanje, za raziskovanje, za skoke ter za zabavne in resne pogovore ali zgodbe.

Naš sklop petih srečanj oz. petdnevnega programa je namenjen družinam, ki otroka ne želijo vključiti v klasične plavalne tečaje, bi pa želeli, da v varnem okolju pridobiva plavalno znanje ter si krepi samozavest in samostojnost v vodi. Veliko se igramo, veliko imamo časa za svobodno preizkušanje lastnih sposobnosti in premagovanje strahu pred neznanim. Nekateri prej, nekateri kasneje. Delo z otroci je individualno usmerjeno in tako vsak naš gusar napreduje po svoje, po svojih zmožnostih in v svojem ritmu.  Želimo, da otroci, ki v vodi že uživajo, to ljubezen še poglobijo in se plavalno osamosvojijo. Otrokom, ki se s plavanjem prvič srečujejo ali pa jih je vodnega okolja celo strah, damo veliko časa, vzpodbude in priložnosti za prosto igro, da se sprostijo in začnejo raziskovati možnosti gibanja v tem novem mokrem elementu.

V skupini bo najmanj 6 in največ 12 otrok. Pričakujemo predvsem otroke stare med pet in deset let, ki imajo radi vodo, potrebujejo pa še nekaj vaje in pomoči, da bodo samostojni in zanesljivi plavalci. Na junijske termine na Koleziji vzamemo tudi otroke stare 4 leta. .

Termini, ki padejo v poletne počitnice so namenjeni tudi že dobrim plavalcem, ki so radi na bazenu in potrebujejo varstvo ali pa fajn vodno družbo.

Plavalne programe vodi velika Gusarka Barbara, po izobrazbi profesorica športne vzgoje in učiteljica plavanja.

Foto utrinki z jesenskih in poletnih plavalnih druženj.