VODNE GUSARIJE

AKTUALNI DATUMI: 13. januar, 20. januar, 27. januar in 3. februar 2020

V mesecih januarju in februarju vabimo male vodne uživače z nami v Atlantisov Svet doživetij.

Cilj naših štirih srečanj je otroke skozi igro naučiti osnovno plavalno tehniko in jim s tem omogočiti plavalno samostojnost. Na vsakem srečanju bomo imeli dovolj časa (4h) za igro, za vaje, za utrjevanje, za raziskovanje, za skoke ter za zabavne in resne pogovore ali zgodbe.

Naš sklop štirih srečanj je namenjen družinam, ki otroka ne želijo vključiti v klasične plavalne plavalne tečaje, bi pa želeli, da v varnem okolju pridobiva plavalno znanje ter si krepi samozavest in samostojnost v vodi. Veliko se igramo, veliko imamo časa za svobodno preizkušanje lastnih sposobnosti in premagovanje strahu pred neznanim. Nekateri prej, nekateri kasneje. Delo z otroci je individualno usmerjeno in tako vsak naš gusar napreduje po svoje, po svojih zmožnostih in v svojem ritmu.    Želimo, da otroci, ki v vodi že uživajo, to ljubezen še poglobijo in se plavalno osamosvojijo. Otrokom, ki se s plavanjem prvič srečujejo ali pa jih je vodnega okolja celo strah, damo veliko časa, vzpodbude in priložnosti za prosto igro, da se sprostijo in začnejo raziskovati možnosti gibanja v tem novem mokrem elementu.

V skupini bo najmanj tri in največ pet otrok. Pričakujemo predvsem otroke stare štiri ali več let, ki imajo radi vodo, potrebujejo pa še nekaj vaje in pomoči, da bodo samostojni in zanesljivi plavalci.

Vodne gusarije vodi Velika Gusarka Barbara, po izobrazbi profesorica športne vzgoje in učiteljica plavanja.

KDAJ IN KJE?

13. januar, 20. januar, 27. januar in 3. februar 2020

Zbirno mesto: Recepcija vodnega mesta Atlantis ob 9:00. Otroke vrnemo ob 13:30 na istem mestu.

CENA?

Enkratni obisk: 35 eur

Vsa 4 srečanja: 120 eur

Vstopnica v Atlantis je vključena v ceno.

Več info in prijave na naravenotrok@gmail.com ali 040-187829 (Barbara)

Foto utrinki z jesenskih Gusarij.

Leave a Comment