PLAVANJE

AKTUALNI DATUMI: 14. – 29.6.2021 in 12. – 16.7. 2021 Več info spodaj.

Cilj naših petih srečanj oz. petdnevnega programa je otroke skozi igro naučiti osnovno plavalno tehniko in jim s tem omogočiti plavalno samostojnost. Na vsakem srečanju bomo imeli dovolj časa za igro, za vaje, za utrjevanje, za raziskovanje, za skoke ter za zabavne in resne pogovore ali zgodbe.

Naš sklop petih srečanj oz. petdnevnega programa je namenjen družinam, ki otroka ne želijo vključiti v klasične plavalne tečaje, bi pa želeli, da v varnem okolju pridobiva plavalno znanje ter si krepi samozavest in samostojnost v vodi. Veliko se igramo, veliko imamo časa za svobodno preizkušanje lastnih sposobnosti in premagovanje strahu pred neznanim. Nekateri prej, nekateri kasneje. Delo z otroci je individualno usmerjeno in tako vsak naš gusar napreduje po svoje, po svojih zmožnostih in v svojem ritmu.  Želimo, da otroci, ki v vodi že uživajo, to ljubezen še poglobijo in se plavalno osamosvojijo. Otrokom, ki se s plavanjem prvič srečujejo ali pa jih je vodnega okolja celo strah, damo veliko časa, vzpodbude in priložnosti za prosto igro, da se sprostijo in začnejo raziskovati možnosti gibanja v tem novem mokrem elementu.

V skupini bo najmanj 6 in največ 12 otrok. Pričakujemo predvsem otroke stare med pet in devet let, ki imajo radi vodo, potrebujejo pa še nekaj vaje in pomoči, da bodo samostojni in zanesljivi plavalci. Na junijske termine vzamemo tudi kakšnega 4-letnika.

Plavalne programe vodi velika Gusarka Barbara, po izobrazbi profesorica športne vzgoje in učiteljica plavanja. Če je skupina večja od 6 otrok se pridruži še velika Gusarka Ksenija.

KDAJ, KJE in CENA?

14. – 18.6. BAZEN KOLEZIJA

Ponedeljek do petek od 9h do 15h.

Cena: 120 EUR za vseh 5 dni, 30 EUR za posamezen dan. Vstopnina na bazen je vključena. 


21. – 24.6 + 28.6 BAZEN KOLEZIJA

Ponedeljek do četrtek,  plus ponedeljek od 9h do 15h. (V petek je praznik in vam otroke prepustimo za podaljšani vikend ;))

Če bo dovolj prijav raztegnemo še na torek 29.6.. 

Cena:

  • 4 dni (pon do čet) – 110 EUR
  • 5 dni (pon do čet plus pon) – 120 EUR
  • 6 dni (pon do čet plus pon in tor) – 140 EUR
  • Posamezen dan – 30 EUR
  • Vstopnina na bazen je vključena.
     

12. – 16.7. KOPALIŠČE KODELJEVO

Ponedeljek do petek od 9h do 16 h. 

Cena: 120 EUR za vseh 5 dni, 30 EUR za posamezen dan. Vstopnina na bazen je vključena.

  • Drugi otrok iz iste družine ima 25% popust.
  • V primeru da bi se kdo od otrok priključil za vseh 10 dni v juniju, se dogovorimo za popust v drugem tednu.

Več info in prijave na naravenotrok@gmail.com ali 040-187829 (Barbara)

Foto utrinki z jesenskih in poletnih plavalnih druženj.