POLETNE POČITNICE BREZ PROGRAMA
POLETNE POČITNICE BREZ PROGRAMA

POLETNE POČITNICE BREZ PROGRAMA

Izkusite z nami čarobno preprostost poletnih dni v objemu narave in živahne družbe. 

Vabimo vas v Gusarski tabor v zeleni pravljici, kjer kljub odsotnosti vodenih aktivnosti ni nikoli dolgčas in dan ni dnevu enak.  Se spomnite poletij, tam daleč nazaj, ko ste vi, sedaj starši, za dva meseca zapustili šolske klopi? Se spomnite občutka svobode, igre s prijatelji, bunkerjev v gozdu, čofotanja v mlakah, jezercih, potočkih??? Sanjarjenja, potepanja in preprostosti poletnih dni? Bi radi nekaj podobnega privoščili svojim otrokom? Vabljeni k nam 🙂

Gusarski tabor sredi gozda je čaroben kraj za igro, za ustvarjanje, za druženje, za sklepanje novih prijateljstev, za svobodo, za učenje preživetja v naravi. Na naši jasi stoji počitniška prikolica v kateri se najde marsikaj zanimivega, od knjig, družabnih iger, ustvarjalnega materiala in glasbil. Pred prikolico je pravcato delovišče opremljeno z orodjem in pripravljeno, da male roke in bistre glave uresničijo nore ideje. Različne po gusarsko narejene gugalnice komaj čakajo počitniške uporabnike, naši v gozdu narejeni bobni pa se veselijo poletnih viž.

Če vas zanima kaj vse se še skriva v našem gozdičku, lepo vabljeni, da se nam pridružite v prvem tednu poletnih počitnic in se z nami prepustite gozdnim dogodivščinam. 

Program poletnih počitnic pri nas ni določen vnaprej, saj ga bomo ustvarjali skupaj z otroci. Naše dneve pa bodo vsekakor zaznamovali svobodna igra, smeh, glasba in iskrice v očeh.

Kdaj: od ponedeljka 26.06.2016 do petka 30.06.2017

Kje: Gusarski tabor v zeleni pravljici

Za starost: 3 – 9 let 

Od: od 8:30 do 16:00

Prijave in informacije na: gozdnigusarji@naravenotrok.si in 031 424330 ( Petra ) 

Cena: 35 € na dan; 150 € za cel teden V ceno je vključena sadna malica in toplo kosilo.