POBEGNITE Z NAMI
POBEGNITE Z NAMI

POBEGNITE Z NAMI

Veste, mi smo tako radi v svojem svetu. Na naši jasici. Kjer se svet ustavi in misli umirijo. Kjer se ne mudi in je čas za tiste drobne, življenju ljube reči. 

Mi radi pobegnemo tja 🙂 

Vabimo vas da tokrat pobegnete z nami. 

Otrokom bomo pustili v naš zeleni svobodni svet. V domišljijske svetove, med gozdne prijatelje,  v nove dogodivščine in divje raziskovanje. Otroci starejši od 4 leta lahko z nami ostanejo tudi brez spremstva staršev. 

Starši vabljeni na prijetno popoldne v družbi svobodomiselnih odraslih. Na klepet o temah kot so naravno starševstvo, samovodeno učenje, unschooling, radikalni unschooling, šolanje na domu,  demokratične šole in podobno. Zavod Naraven otrok in vsi odrasli, ki smo tako ali drugače povezani z Gozdnimi Gusarji, z veseljem delimo svoje izkušnje. 

Vabljeni k ležanju na travi, poslušanju otroških vriskov, dolgim pogovorom, kuhanju kave na ognjišču, igranju, delu z lesom in PREDVSEM predajanju drugačni energiji življenja. 

Veselimo se vas,

Gozdni Gusarji

 

KDAJ: SOBOTA 19. maj med 13:00 in 19:00 

KJE: Gusarski gozdni tabor. Po cesti iz Vodic proti Brniku cca 1 km. ( Natančne info dobite po mailu ob prijavi ) 

PRISPEVEK: 20 eur/ družino oz  10 eur/otroka, če pri nas ostane sam. 

KAJ POTREBUJETE S SEBOJ: Rezervna oblačila za otroke 😉 , skodelice za vodo/kavo/čaj ( V taboru smo namreč opustili vso plastiko za enkratno uporabo) , po želji podloge za sedenje ali deke, lahko kakšno glasbilo, orodje ( ker ga nikoli ni dovolj 😉 )