Gusarske sobote 2020/21

Skupina Gozdni Gusarji obstaja že od leta 2014. V tem času se je v naši posadki zvrstilo že cel kup otrok, zgodilo se je veliko lepega, nastalo je ogromno prijateljstev in skupaj smo doživeli marsikaj nepozabnega.

Za vse bivše, aktualne pa tudi bodoče Gusarje stare 5 let ali več 2x mesečno organiziramo Gusarske sobote!

Najbolj divje na našem programu ostajajo Gusarske sobote! Letošnje bomo namenili postavljanju osebnih in skupinskih ciljev. Spoznavali bomo v čem smo dobri kot posamezniki in kako lahko vsak prispeva, da smo kot skupina še močnejši. Svoboda in opolnomočenje – naš letošnji izziv!!! Gusarski tabor v Pirničah ali druge divje avanturistične lokacije.

KJE?

Potepali, športali in igrali se bomo v Gusarskem taboru v Pirničahin okolici. Občasno se bomo odpravili na kakšen izlet z vlakom ali avtobusom, s kolesi ali pa kar peš. Lokacija zbora bo staršem poslana po elektronski pošti za prihodnji mesec.

KDAJ?

O točnih datumih boste obveščeni po elektronski pošti. Lahko se prijavite na obvestila ali pa nam sledite na fb profilu Naraven otrok. V letošnjem šolskem letu štartamo s soboto 12.9 v Gusarskem taboru!

Zbor ob 9h zjutraj, trajanje predvidoma do 14h, razen v primeru daljših izletov.

CENA?

  • Eno srečanje 25 eur / otroka in polovička za bratce, sestrice.
  • Paket 5 zaporednih srečanj v enkratnem plačilu – 100 eur.

PRIJAVE IN INFO NA naravenotrok@gmail.com ali 040/187829