Gozdni Gusarji 2019/20

Gozdni Gusarji bomo uživali v naravi in dobri družbi tudi v šolskem letu 2019/20.

Veste, mi smo tako radi v svojem svetu. Na naši jasici. Kjer se svet ustavi in misli umirijo. Kjer se ne mudi in je čas za tiste drobne, življenju ljube reči. 

Mi radi pobegnemo tja.  

Vabimo vaše najmlajše Gusarje, da pobegnejo z nami, v naš zeleni svobodni svet. V domišljijske dežele, med gozdne prijatelje,  na nove dogodivščine in divje raziskovanje.

Tudi starši ob prihodu ali odhodu, ko se vam ne mudi k odraslim dolžnostim, vabljeni k ležanju na travi, poslušanju otroških vriskov, dolgim pogovorom, kuhanju kave na ognjišču, delu z lesom in PREDVSEM predajanju drugačni energiji življenja. 

KDAJ?

Naše pustolovske urice, polne igre, ustvarjanja, domišljije ter malih in velikih prijateljev bodo potekale 3x tedensko v Gusarskem taboru v Pirničah, med Savo in Grmado. Občasno pa se odpravimo tudi na kakšen izlet.

TOREK, SREDA IN ČETRTEK: 8:30 – 13:30

Začnemo s 1. septembrom.

ZA KOGA?

Vabimo otroke, stare od dve do devet let.

Po dolgoletnih izkušnjah v skupini mešane starosti, lahko z veliko gotovostjo trdimo, da so takšne skupine najbolj naravno okolje za optimalen razvoj in odraščanje. Tako najmlajši kot najstarejši otroci v takšnih skupinah lahko živijo in spoznavajo mnogo več kot v skupinah enake starosti. Odsotnost vrstniškega pritiska in odsotnost tekmovalnosti, ki sta skoraj obvezno prisotni pri otrocih enake starosti, dajeta prostor empatiji, sodelovanju, medsebojni pomoči. Najmlajši cvetijo ob pozornosti starejših otrok in se od njih učijo veliko hitreje kot od odraslih. Starejši imajo možnost s svojim znanjem pomagati, biti pomemben del družbe, prevzemajo odgovornost, se učijo potrpežljivosti ter si s tem pozitivno oblikujejo samopodobo.

V skupini bo najmanj 6 in največ 12 otrok, z dvema odraslima Gusarjema.

CENA?

Cena je odvisna od števila mesečnih obiskov. Plačilo se izvaja konec meseca, za prihodnji mesec.

OBISKI:
5x mesečno – 100 eur
9x mesečno – 155 eur
3x tedensko – 200 eur

Drugi otrok iz iste družine ima 30% popusta.

Veselimo se vas,

Gozdni Gusarji

PRIJAVE IN INFO NA : naravenotrok@gmail.com ali 040/187829 (Barbara)

Leave a Comment