ZAUPANJE

Dragi starši, vabljeni na online klepet o ZAUPANJU otrokom. Z vami bom delila svoje vidike, mnenja in spoznanja izoblikovana v letih dela z otroki, sprva v klasičnih sistemih, zadnjih 7 let pa v svobodnih alternativnih oblikah učenja in življenja. Trajanje cca 90 min. Uvodni del 30 min, vprašanja in pogovor 60 min. 

Kako daleč lahko pridemo in kako zelo se lahko spremini naš odnos z otrokom, ko smo sposobni zaupati. Zares zaupati! Zaupati njim in zaupati v njih! Kako polno lahko svet okoli sebe doživljajo otroci, če jim je dana taka mera zaupanja, da ga imajo dovolj za vse izkušnje, vse vzpone, vse padce, vse napake, vse uspehe, vse male zmage in za vsak ne zmorem. Kako drugačno je lahko življenje, če imajo ob sebi odrasle ljudi, ki zaupajo znova in znova in znova, dovolj dolgo da otroci sami verjamejo vase.

V razmislek. Edina oseba, ki bo vedno z našim otrokom je on sam. Zato je življenjskega pomena, da se lahko sam nase zanese, si zaupa in verjame vase. Ne vem kdo je to rekel, a vsekakor drži: “Za vsakim otrokom, ki verjame vase, stoji vsaj en odrasel, ki je verjel prvi.”

Naslednji termin: 19.11.2020 ob 20:00 – 21:30

PRIJAVA IN VSTOPNICA (10 eur)